6 “Sony-smarttelefonen (i 16: 9) med Snapdragon 630 ska heta Xperia XA2 Ultra (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: 6 “Sony-smarttelefonen (i 16: 9) med Snapdragon 630 ska heta Xperia XA2 Ultra (foto)

För 2018 väntar Sony på en avgörande taktförändring i designen av sina avancerade enheter, och förnyar estetiska linjer som varit så uppskattade tidigare, men nu oförändrade på för många år. Den nya designen, särskilt om den rimmar med mycket optimerade ramar, kanske inte ens når enheterna för tillfället nedre delensom modellen känd i månader under kodnamnet H4233som kommer att utrustas med en enorm 6″ skärm (i 16:9) och SoC Snapdragon 630. Men nu vet vi kanske om denna fortfarande mystiska smartphone officiellt namn.

I själva verket, enligt de certifieringar som utfärdats av NBTC Och SIRIM – Thailändska respektive malaysiska kroppar – denna absolut inte kompakta smartphone ska kallas Sony Xperia XA2 Ultraefter den cyklopiska numreringen Xperia XA1 Ultra, som vi recenserade för några månader sedan. Med tanke på det uppenbara affinitet mellan föregångaren och de nu kända specifikationerna för den påstådda efterträdaren, finns det ingen anledning att inte anse detta rykte tillförlitligt – vilket dock fortfarande är så, i avvaktan på officiella tillkännagivanden.

Officiellt meddelande att det kan dröj inte länge, med tanke på transiteringen vid de tidigare nämnda certifieringsorganen. När det gäller specifikationerna Meddelanden som härleds från certifieringarna rör WiFi 802.11 b/g/n/ac och stöd för dubbla SIM-kort, med frånvaron av 20-bandet för LTE, åtminstone i dessa varianter utformade för asiatiska marknader.

Relaterade artiklar

Back to top button