5G iPad Pro kan komma i oktober, iPad Air 4 maj …

Apple debuterade årets skörd av iPad Pro-modeller i mars, men det har funnits flera tips om att vi kan få ännu fler modeller i höst. Vi hade också gott om läckage angående en iPad Air 4 och även en ny iPad Mini. De har kopplats om i tidslinjen lite och vi har mer information nedan.

Visar sig att Apple kommer att debutera en 5G iPad Pro i Oktober och har försenat iPad Air 4 till mars 2021. Nästa iPad Pro kommer att vara överlägsen de andra 2020-modellerna. Det kan sluta kosta över $ 1000 och det kan vara Apples första 5G-skiffer. Vi kan också få nästa generation Apple A14X Bionic CPU inuti. Chipsetet sägs ha enorm kraft, särskilt eftersom de nuvarande modellerna bara har Apple A12Z Bionic att arbeta med och krafthoppet kan vara två generationers.

Källorna talar också om en 12,9 tums skärm för den här nykomlingen. Det blir intressant att se vilken panel som kommer att användas, eftersom den 12,9 tums iPad Pro 2020 har en LCD-skärm. Apple har arbetat bakom kulisserna med mini-LED-paneler, men vi är inte säkra på om de är redo för bästa tid ännu. Rapporterna talar också om förseningar på grund av pandemin.

IPad Air 4 borde ha kommit i september, men det var också ett offer för Covid-19. Enheten debuterar i mars 2021 med en design som påminner om iPad Pro (2018) och ger upp hemknappen och väljer Face ID och smala ramar. Det kommer också att ersätta Lightning-kontakten med USB-C, erbjuda ett magiskt tangentbord för enheten och fyrhögtalare. Tabletten kan drivas av en Apple A14 Bionic, samma processor från iPhone 12-serien. Förvänta dig 128 GB, 256 GB och 512 GB versioner av produkten.

Insiders hävdar att Apple kan höja priset på iPad Air 4 till $ 649 i staterna, en $ 150 bump upp från iPad Air 3. Det kan också betyda att framtida iPad Minis är uppe för en prisbump också.

Relaterade artiklar

Back to top button