50% av de elektriska skotrarna i Europa är Xiaomi Ninebot

ninebot xiaomi elektriska skotrar försäljning Europa

2020 var definitivt året för mobilitet, förutom andra saker. Och den rörlighet vi förstår är den elektriska skotrar (liksom elektriska cyklar), som särskilt i Europa ser ett specifikt varumärke högst upp när det gäller försäljning: Ninebot. Partner till Xiaomi i själva verket upptar den ungefär hälften av marknaden och sträcker sig i stora procentandelar globalt.

Xiaomi Ninebot: på två år har försäljningen av elektriska skotrar i Europa ockuperat hälften av marknaden

xiaomi ninebot försäljning 2

Enligt en kinesisk tillverkningsrapport, handelspartner till Xiaomi, Ninebot, lyckades hon få 50% från försäljning av marknaden i Europa med hans elektriska skotrar. Ett verkligen imponerande antal, med tanke på att det är ett relativt ungt varumärke på våra breddgrader. Detta är dock bara en del av tillverkarens framgångsväg.

Faktum är att om vi gör en global jämförelse kan vi se hur Ninebot, genom Xiaomi, lyckades hon ta80% av världsmarknaden, ett imponerande antal som innehåller minst 3 mycket viktiga kontinenter. Om vi ​​tar hänsyn till de senaste uppgifterna, uppgick den till ett år 113% i försäljning mer än i 2019 under perioden 18 juni 2020.

Dessa data aktiverades också Xiaomi att bli, absolut inte en lätt sak, den största producenten av elektriska skotrar i USA, till och med överträffar American Bird and Spin. Vad blir då framtiden för Ninebot? För närvarande är det kvar rörlighet, men vi skulle inte utesluta en större investering i robot.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button