5 program att lägga till i din drinklista –

Prenumererar du på Hulu och letar du efter något nytt för att titta på binge? Även om 2020 inte har gett oss många nya TV-program och filmer att titta på, finns det massor att välja mellan! Från 90-talets sitcom Seinfeld till den animerade serien för vuxna Bob’s Burgers; det finns något som du definitivt kommer att älska eller som du inte har sett än. Vi har handplockat fem program att lägga till i din TV-programlista som för närvarande streamas på Hulu just nu.

Säsonger: 6

Samhället startar med att advokaten Jeff Winger stängdes av från sin advokatbyrå efter att det upptäcktes att han hade förfalskat sin högskoleutbildning. Han behövde en riktig utbildning för att återgå till jobbet, så han sökte motvilligt till Greendale College. Medan hans avsikt var att få sin examen så lätt som möjligt, ändrade upplevelsen hans uppfattning och blev förälskad i college.

Tyvärr för fansen kommer det inte att finnas någon Community säsong 7. Skådespelarna ville att detta skulle fortsätta, men deras kontrakt förnyades och förnyades aldrig.

Seinfeld

Säsonger: 9

Seinfeld, ett gammalt men bra TV-program värt att se och skratta åt, är typiskt för sin tid. Showen innehåller fyra vänner som bor i New York och är engagerade i livet, arbetet och kärleken.

Fansen vet att Seinfeld ställdes in för länge sedan, men efter 9 säsonger har programmet verkligen kommit till en rimlig slutsats.

Bob’s Diner

Säsonger: 11

Bob’s Burgers är en animerad serie för vuxna där en hamburgerrestauratör driver sitt företag med sin fru Linda samtidigt som han fostrar tre barn. Showen är full av tafatthet, pappaskämt och försök från en småföretagare. Deras fiender inkluderar en restaurang tvärs över gatan, Jimmy Pesto’s Pizzeria, och hans ex-fru, en outhärdlig hälsoinspektör.

Fans kommer att bli glada över att höra att Bob’s Burgers har förlängts till säsong 13! Än så länge är ingenting känt om vad som kommer att hända efter slutet av säsong 13.

Det är alltid soligt i Philadelphia

Säsonger: 14

It’s Always Sunny in Philadelphia är berättelsen om fem vänner som driver och löjligt dåligt driver en tom Paddy’s Pub i Philadelphia. I varje avsnitt kommer “gänget” på planer och bedrägerier för att tjäna pengar bokstavligen på bekostnad av någon som är olycklig nog att möta dem på vägen. Ingen av dessa planer kan dock förbättra sin snabbt fallande ribba. Om du inte har sett avsnittet än, gör det med ett öppet sinne. Showen bygger på en väldigt mörk humor som inte behöver vara för alla.

Fans kommer att bli glada över att veta att det alltid är soligt i Philadelphia och att den 15:e säsongen har förlängts. Det är officiellt den längsta pågående showen på FX som de någonsin har sänts i kanalens historia.

Atlanta

Säsonger: 2

Altanta är historien om en avhoppare från college vid namn Earn som försöker bli musikchef istället för att gå tillbaka till ett återvändsgränd jobb han hatar. Showen följer hans berättelse om att försöka bygga upp sin kusin Papper Boys rapkarriär, hantera depression, föräldrar som inte vill ha honom i huset, intermittent hemlöshet och svår fattigdom under hela showen.

Efter att produktionen har startat på grund av stjärnans andra åtaganden, undrar fansen om det någonsin kommer att bli en tredje säsong? FX har bekräftat att det kommer att göra comeback, men det har nu blivit försenat tills det sänds någon gång under år 3.

Relaterade artiklar

Back to top button