5 iPhone 13-koncept som visade sig vara falska –

Och i många fall händer det inte för att de försökte filtrera bort den falska bilden, men formgivarna själva förlitar sig ofta på hörsägen för att skapa sina renderingar i avsaknad av motsvarande läckor som avslöjar den. Av denna anledning presenterar vi nedan för er alla de som någonsin kommit till förgrunden under dessa månader och som mer eller mindre inte liknade slutprojekten.

Bästa falska iPhone 13-designen

Vi har redan börjat med den klassiska, och det är vad vi redan har sett för iPhone 12 några liknande design. Enheter som de som visas här har en formfaktor som liknar den som blev verklig, men kameramodul visar en LiDAR-sensor i samma storlek som linsen, vilket faktiskt inte hände. Detta element är så överdrivet att det till och med kan förväxlas med en fjärde kamera.

Nästan fullständig framgång i denna design, om än med nackdelar. V klippning så småningom minskade, ja, men mer än på det här fotot. På baksidan kan vi se att kameramodulen på iPhone 13 (eller 13 mini) inte verkar matcha den faktiska storleken, men den är väldigt lika i formen. Säkert, orange färg att detta ryktades förvandlades så småningom till bara rykten (såvida inte Apple lanserade det senare, som det gjort sedan 13).

Detta iPhone 13 Pro-koncept distraherar oss inte för mycket på framsidan, även om det gör det på baksidan. V vanilj guldfärg existerar inte riktigt i detta sortiment, med en helt annan nyans. Men om något väcker uppmärksamhet så är det det svart kameraskal , en resurs som används av vissa tillverkare för att dölja flera linser, men som Apple ännu inte har integrerat i sin iPhone (om den har en på iPad Pro).

Vi kunde inte stänga den här samlingen utan att komma ihåg den välkända iPhone 13 Pro i brons och roséguld … Den rosa färgen dök upp, även om den var blekare, i 13 och 13 minimodellerna, men inte ett spår av den fanns kvar i Pro. Ingen av de mycket vackra bronserna i konceptet har någonsin blivit verklighet.

Och ja, för att avsluta den här sammanställningen, minns vi konceptet att aldrig tagit på allvar men varje år blir relevant att illustrera futuristisk stil skapa en iPhone helt täckt av skärmen. Uppenbarligen blev det inte verklighet och vi vet inte hur praktiskt det kan vara, men det går inte att förneka att det skulle vara en av de smartaste på marknaden.

Uppmärksamhet : Vi nämner inte författarna till designen av respekt för deras arbete, eftersom denna media inte har för avsikt att förlöjliga dem, utan att upprepa dem som en kuriosa. Faktum är att media ibland använder dem för att illustrera rykten i avsaknad av officiella bilder. I andra fall utelämnas namnet eftersom det är anonymt material vars ursprung inte är helt klart.

Relaterade artiklar

Back to top button