5 funktioner för fingeravtrycksläsaren till nästa Huawei Mate 7S, men vad blir det?

Note: We hope you enjoy reading this article: 5 funktioner för fingeravtrycksläsaren till nästa Huawei Mate 7S, men vad blir det?

Huawei planerar att meddela Mate 7S (eller bara”S.“, det är fortfarande oklart hur det kommer att kallas) den 2 september, vilket sammanfaller medIFA i Berlin. För att klara väntan har det kinesiska företaget väl tänkt på att göra potentiella köpare spännande genom att släppa en bild där fingeravtrycksläsare av dess nästa topp i sortimentet, tillsammans med orden “det är 5 dagar kvar, och 5 kraftfulla funktioner kommer in på 1 cm²”.

Bilden kommer från Weibo-kontot av vd Huawei Richard Yu: vi är därför säkra på integrationen av dessa 5 funktioner, men vi kan tyvärr bara föreställa oss vad de är. Låser upp telefonen och betalningstillstånd de är praktiskt taget säkra, men funktioner som att blockera visst innehåll (mappar med videor och bilder eller appar) är bara spekulationer.

LÄS ÄVEN: Mate S kommer att fokusera på beröring, vilket kommer att vara både Incredible och Force

De närmaste dagarna Yu kommer att släppa andra bilder, var och en relaterad till en viss funktion hos enheten, för att skapa en sorts nedräkning mot tillkännagivandet.

Det är 5 dagar kvar, och vi kunde inte vara mer ivriga att veta vad hon har förberett Huawei för dess Mate 7S.

Relaterade artiklar

Back to top button