5 bästa smarta TV-apparater du kan köpa för mindre än 400 € –

TCL 43BP615

Den första av tv-modellerna vi vill rekommendera är TCL 43BP615 … Det är en 43-tums 4K-panel som också stöder uppspelning av HDR-innehåll. Därmed har vi en skärm med bra ljusstyrka, levande färger och hög upplösning. Den har Dolby Audio för att ge en bra ljudupplevelse och är kompatibel med Google Assistant och Alexa.

När det gäller dess kapacitet har den Android 9.0, så vi kan installera vilken app som helst som Netflix eller Disney + via Play Store-apparna, precis som på vår mobiltelefon. TCL MICRO DIMMING PRO-teknik kommer också att förbättra uppspelningsbilden med djupare svärta och mer levande färger. Priset för denna Smart TV är endast 339 euro

Hisense 43AE7000F

Vi fortsätter med en annan modell med en 43-tums 4K-panel eftersom detta är en vanlig företeelse till dessa priser. Detta Hisense 43AE7000F innehåller denna tillverkares teknologi som kallas Precision Color, som kommer att ge oss en av de bästa upplevelserna när det gäller färg och bildkvalitet. Dessutom är den också kompatibel med HDR-innehåll och har ett adaptivt ljusstyrkasystem som gör att du kan återge bilder med idealisk ljusstyrka.

På ljudsidan inkluderar Hisense DTS Studio Sound för bättre lyssningsupplevelse och gör det mer realistiskt och uppslukande tack vare sina dubbla inbyggda högtalare. Denna Smart TV innehåller Alexa som assistent så att vi kan fråga vad vi behöver med röstkommandon. Hisense 43AE7000F prishöjningar till 349 euro

LG 43UP7500LF-ALEXA

Tillverkare Lg är känt för att erbjuda oss skärmar av utmärkt kvalitet och i många fall även för de mest begränsade budgetarna. Detta 43UP7500LF-ALEXA är ett utmärkt exempel på detta, eftersom det är ett av de senaste tilläggen till katalogen för 2021.

I synnerhet är det en 43-tums Smart TV med 4K-upplösning. En panel som är kompatibel med formaten HDR10, HDR HLG och HDR GiG, som tillsammans med AI-ljudprocessorn och Virtual Surround Sound gör att vi kan njuta av filmer och TV-program i bästa möjliga kvalitet hemma. I det här fallet används operativsystemet webOS 6.0 Premium, vilket vanligtvis är fallet för TV-apparater av detta märke, vilket gör att du enkelt kan installera alla typer av applikationer från huvudströmningstjänsterna. Och, som du kanske gissar från namnet, inkluderar den Alexa som en virtuell assistent så att vi kan styra den med röstkommandon. Priset för denna modell är 369 €

Xiaomi Smart TV P1

Om vi ​​pratar om bra smarta TV-apparater till ett lågt pris så är det här modellen Xiaomi Smart TV P1 kan inte saknas i listan. Framför allt är det en 43-tumsmodell med en 4K-panel som når upp till 379 euro … Även om du vill ha något ännu mer rimligt prissatt, kan du välja 32-tumsmodellen, som kostar 226 euro.

Vi har redan pratat om den här modellen när vi analyserade sin äldre bror, 55-tum. Detta inkluderar Alexa som röstassistent, den är kompatibel med Dolby Vision, HDR, MEMC UHD 60Hz för att erbjuda oss fantastisk bildkvalitet. Operativsystemet är Android TV i version 10, så operationen är väldigt enkel och du kan installera vilken app som helst genom Play Butik. Dess design är också relativt genomtänkt för en lågkostnadsskärm.

Samsung Crystal 43TU7095

Sist men inte minst ville vi att du skulle få veta detta. Samsung Crystal 43TU7095 … En modell som är prissatt på gränsen för vår budget 399,99 € … Det är en 42-tums Smart TV med 4K-upplösning.

Den erbjuder den kvalitet som Samsung är van vid oss, med HDR10+, PurColor-kompatibilitet och Crystal 4k-processor. Tillsammans kommer alla dessa egenskaper att göra det möjligt för oss att få en utmärkt bildkvalitet med bra skärpa och levande färger. Och hur kunde det vara annorlunda, den här Samsung-modellen inkluderar även Alexa som röstassistent så att vi kan fråga vad vi behöver.

Relaterade artiklar

Back to top button