5.1-ljudsystem idealiskt för användning med din Smart TV –

Letar du efter en lösning för att förbättra det akustiska landskapet på din TV? Missa då inte detta urval med tio 5.1 ljudsystem det kommer mer än att tillfredsställa dina behov.

Varför satsa på ett ljudsystem eller hemmabio

Sanningen är att de allra flesta smarta TV-apparater har idag ett mycket begränsat akustiskt landskap … Och felet ligger inte hos producenterna, utan på den väg tv-branschen går. Efterfrågan tvingar stora företag att förlita sig på allt tunnare modeller.

Och sanningen är att vilken Smart TV som helst idag har ett väldigt stilrent utseende, så det kommer aldrig att se ut som det i ditt vardagsrum eller sovrum. Dessutom, om du hänger TV:n på väggen ovanifrån, kommer han att bli huvudpersonen. Och denna extrema subtilitet har ett pris.

Främst för att det inte finns tillräckligt med utrymme att leva kolumner i förhållanden som erbjuder ljud som lever upp till förväntningarna. Det spelar ingen roll om du köper en avancerad TV, ljudet som den erbjuder kommer att vara långt under bildkvaliteten.

Det är sant att vi kan hitta konstiga TV-apparater från företag som Philips som integrerar soundbar för att mjuka upp det begränsade akustiska landskapet hos nuvarande smarta TV-apparater. Men det finns väldigt få modeller tillgängliga på marknaden, och ingen av dem erbjuder äkta surroundljud.

Av denna anledning är ett 5.1-ljudsystem, även känt som hemmabio, ett utmärkt alternativ. Och variationen är så stor att du kan hitta en mängd olika modeller.

Högkvalitativ hemmabio för din Smart TV

I själva verket, som vi påpekade, finns det många alternativ att överväga om du vill förbättra det akustiska landskapet på din TV. Men vi ville fokusera på 5.1 ljudsystem så att du också kan njuta av surroundljud som låter dig titta på filmer och TV-program som aldrig förr.

Å andra sidan ville vi göra det så enkelt som möjligt för dig, så vi fokuserade på självgående modeller. Det är sant att med en AV-förstärkare, bokhyllahögtalare, golvstående modeller och ett par satellithögtalare för ovannämnda ljud kan du skapa ett system som inte kommer att avundas teatern. Men det är också ett faktum att installationsprocessen är mycket mer komplicerad.

Å andra sidan har valet vi gjort åt dig en stor fördel: alla våra utvalda hemmabiosystem extremt lätt att installera. Allt du behöver göra är att ansluta kablarna enligt instruktionerna och njuta av det bästa ljudet på det mest bekväma och problemfria sättet.

När det kommer till budget har vi tagit hänsyn till alla situationer, så vi har valt bland modeller i en mängd olika prisklasser så att du kan hitta den som passar dina behov bäst. Utan vidare ger vi dig vårt specifika val.

Sony BDV-E6100

Vi börjar denna samling med en av mest kompletta ljudsystem finns i Sonys katalog. Vi pratar om Sony BDV-E6100, en produkt som stoltserar med ett imponerande utseende och 1000W kraft som erbjuder ett akustiskt landskap som gör dig mållös.

ONKYO AVX-391

På andra plats kommer ljudanläggningen från en annan hit. Katalogen över AV-förstärkare och andra ljudlösningar från det japanska företaget har en legion av köpare. Och detta ONKYO AVX-391-systemet kommer Jag kommer inte att göra dig besviken alls. Du har alla anslutningsmöjligheter du behöver, en imponerande design i kombination med ett akustiskt landskap som inte kommer att göra dig besviken.

ONKYO HT-S5915

Ett annat bra alternativ från Onkyo är ljudsystemet HT-S5915. Den har 5.1.2 kanaler utöver stöd för uppspelning av 4K-innehåll. Lägg till detta imponerande användarvänlighet och du har en produkt som uppfyller förväntningarna hos de mest krävande användarna.

LG LH-RH360SE

Vi gick till en koreansk tillverkare för att rekommendera deras LG LH-RH360SE. I det här fallet hittar vi ett 300W ljudsystem som också låter dig spela in dina favorit-TV-program och -serier som det inkluderar en 80 GB hårddisk.

Yamaha Ns-P41

Vad sägs om detta Yamahas signaturljudsystem? Enheten är självförsörjande, så du behöver bara ansluta den till din Smart TV och njuta av det bästa akustiska landskapet i ditt vardagsrum eller var du än går.

auna areal adel

Fortsätter detta urval med de bästa 5.1 ljudsystem för din TV , vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna auna Areal Nobility. Tillverkaren har flera produkter som har ett lågt pris, så i detta urval kommer du att se flera modeller av företaget. I det här fallet står vi inför en mångsidig modell som har alla möjliga anslutningsmöjligheter så att du inte har brist på alternativ när du lyssnar på din favoritmusik.

Samsung 5.1 hemmabiosystem HT-X250

I en sammanställning av denna typ gick Samsungs lösning inte att förbise. Och detta Samsung 5.1 HT-X250 hemmabiosystem erbjuder en design som dina vänner kommer att avundas och kraftfullt ljud tack vare dess 600 watt effekt.

Logitech Z607

Den svenska tillverkaren sätter riktmärket inom ljudsektorn med sitt välkända utbud av högtalare och andra ljudsystem. Och denna Logitech Z607 är perfekt om du har ett medelstort vardagsrum och vill njuta av de bästa akustiska landskapen.

auna Areal 525 WD

Den sista modellen från tillverkaren som vi vill rekommendera dig är auna Areal 525 WD. Ljudsystem med imponerande design det kommer att göra ditt vardagsrum unikt.

oneConcept V51

Vi avslutar samlingen med ljudsystemet oneConcept V51. Ett set som stoltserar med ett helt annat utseende tack vare de röda tonerna som omger enheten så att den är centrum för alla ögon. Lägg till en främre färgskärm och du har en färdig produkt.

Relaterade artiklar

Back to top button