4K-skärm, upp till 8 GB RAM och titankropp: lite för mycket för Meizu Pro 7? (uppdaterat med “gammalt” foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: 4K-skärm, upp till 8 GB RAM och titankropp: lite för mycket för Meizu Pro 7? (uppdaterat med “gammalt” foto)

Skala in titanskärm från 5,7 tum 4K (dessutom alltid på Samsung-stil), processor MediaTek Helio X30 och bakre kamera från 12 megapixel Sony IMX362med samma ringblixt som Pro 6. Detta kan kort sagt vara Meizu Pro 7men vi är inte alltför övertygade.

När det gäller minnet har vi 4 GB RAM med 64 GB internminne, 6 GB RAM med 128 GB internminneOch 8 GB RAM alltid med 128 GB Det finns också i priser: 3 299 yuan (cirka 450 €) för den första varianten, 3 599 yuan (cirka 490 €) för den andra och 3 799 yuan (cirka 515 €) för den tredje.

Varför den skeptiska tonen? Först och främst eftersom en sådan fullständig rapport är sällsynt: det borde vara en läcka av officiella bilder, som vi rapporterar nedan, men det är inte lätt att komma i besittning av så mycket information. Dessutom är smarttelefonen målad i bilderna i galleriet estetiskt identisk med Meizu Pro 6 Plus, vilket leder till ytterligare tvivel. Kort sagt, ta det som rapporterats med god skepsis, också för att det fortfarande borde vara lite tidigt för Helio X30, så vi ska i alla fall inte se denna Pro 7 på marknaden förrän sen vår; erkänd och inte beviljad att vi någonsin kommer att se det.

Uppdatering: ett foto av en hypotetisk Meizu Pro 7 med en böjd skärm och central hemknapp har studsat på internet den senaste timmen (källa), men kom ihåg att en böjd Meizu har dykt upp i luften i flera månader, och detta viss bild har åtminstone cirkulerat sedan början av 2017, så det är verkligen inte nytt.

Relaterade artiklar

Back to top button