4K 120Hz Ambilight Xbox-skärm –

Xbox Print Monitor

Tack vare samarbetet mellan POS och Microsoft, Swim at Philips Momentum, ett team speciellt designat för att täcka alla specifikationer för en kraftfull konsol utan undantag eftersom den erbjuder 4K-upplösning och 120 Hz uppdateringshastighet genom HDMI 2.1

Vad gör det speciellt?

Philips Momentum

Det tror du förmodligen genom att köpa 55 tum bildskärm, det är bättre att köpa en Smart TV av den här storleken eller till och med större, men det är här den här modellens huvudfunktion ligger, eftersom den erbjuder låg latens, vilket gör att du omedelbart kan erbjuda spelupplägg utan fördröjning, vilket ger smidigare och mer realistisk handling.

På så sätt kommer alla åtgärder som utförs på kontrollenheten att reproduceras omedelbart på skärmen, och undviker på så sätt de förseningar som vanligtvis uppstår på vissa Smart TV-apparater.

Dessutom är bildskärmen utrustad med så kallat Xbox Game Mode, som “ställer upp ett attraktivt läge med bildkvalitet designat för Xbox.” Det här är beskrivningen som tillverkaren lämnade i det officiella pressmeddelandet, så vi vet inte exakt vilka inställningar som gäller och vilka skillnader som finns med andra spellägen för andra monitorer och smarta TV-apparater på marknaden. Vår intuition tyder på att detta kommer att vara ett läge med Ambilight aktiverad, som visas på reklambilden, kommer bakgrundsbelysningsläget att slås på.

Ta hand om ljudet också

Förutom sofistikerade bildfunktioner har 55-tums Philips Momentum även en inbyggd soundbar designad av det välkända brittiska märket Bowers & Wilkins. Med denna panel kommer du också att se till att erbjuda ljud som är på höjden av bildkvalitet.

Bara Xbox?

Även om monitorn är Microsoft-godkänd och samutvecklad med Redmond är det tydligt att denna monitor kan hantera vilken typ av HDMI-signal som helst. Faktum är att tillverkaren själv avslutar pressmeddelandet med frasen “det kommer att ge en otrolig spelupplevelse med 4K-upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens på alla nästa generations konsoler.”

När kommer det att finnas att köpa?

Philips Momentum

Nya 55-tums Philips Momentum kommer att finnas tillgänglig nästa augusti till ett pris 1 399 euro , en mängd som inte verkar för stor när man tänker på funktionerna den erbjuder, särskilt med tanke på HDMI 2.1 och 120Hz. …

Kommer det att finnas mindre versioner?

Som tillverkaren kommenterade kommer det att finnas nya modeller på marknaden under de kommande månaderna, som kommer att meddelas senare, så allt tyder på att vi kommer att se nya tum från ett ögonblick till ett annat. Förmodligen är de minsta modellerna ute efter lägre priser och vill till och med lägga ner soundbaren för att hålla nere kostnaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button