40G Huawei P2021 4 läcker med detaljer och första bilder –

När vi stängde Huawei P40-familjen, eftersom vi redan började prata om nästa Huawei P50, överraskade märket oss med en kryptisk terminal. Det var, som vid många andra tillfällen när han passerade genom TENNA, när vi kunde spegla hans tillvaro, som kallas Huawei P40 2021 4G eftersom det skulle vara den viktigaste och mest slående förändringen som han kunde erbjuda oss.

Nu när andra tillverkare vågar lansera sina högpresterande telefoner med 5G, som fallet är med Samsung Galaxy S21, ändrar Huawei riktning och går tillbaka till 4G. Avsikten verkar tydlig lägre priser för P40 , en terminal som, även om den är viktig på andra marknader, i Spanien påverkades av bristen på Googles tjänster.

Vad är känt om Huawei P40 2021 4G

I denna första avancerade mobiltelefonläcka som Huawei kommer att introducera, var dess modellnamn känt som Huawei ANA-AL00. Men vi kunde också ta reda på medelvärdena för terminalen, som till 100% sammanfaller med terminalens medelvärden. Huawei P40 5G vad vi vet hittills. Skärmen kommer också att ligga kvar på 6,1 tum, där den dubbla frontöppningen också kommer att finnas kvar.

För mer av samma batteri blir det 3 800 22,5 mAh med XNUMX W snabbladdning som förlänger livslängden. Men till slut stod vi inför förändring pga processorn kommer att vara Kirin 990 4G … Om man tittar på detaljerna i den första och den ursprungliga P40 så kanske man tror att de är samma sak, men sanningen är att två Kirin 990-processorer utvecklades, en med 5G och en utan. På så sätt kan du fortsätta njuta av maximal kraft samtidigt som du tar bort onödiga anslutningar.

Minst förväntade Huawei-terminal

När vi väl vet om denna modells existens kan vi tro att det kommer att bli en modell som heter New Edition, som hände med Huawei P30 förra året. Denna lansering fokuserade dock på att fortsätta utöka användningen av Googles tjänster, vilket inte skedde den här gången eftersom P40 inte inkluderar dem. Sedan det här Huawei P40 2021, som är svår att passa in i en katalog med ett pris som måste sjunka tillräckligt för att vara attraktivt, men ändå väcker tvivel om dess kapacitet.

Andra viktiga aspekter är fortfarande okända, till exempel kameran, som tydligen, tack vare modulen, också kan vara identisk med Huawei P40. Vi kommer att fortsätta att fokusera på denna nyfikna modell genom vilken Huawei vill fortsätta att dominera mobilmarknaden utanför Kina.

Relaterade artiklar

Back to top button