4 skäl att göra det –

Naturligtvis är detta inte ett perfekt operativsystem, det finns inte för tillfället. Till allt detta måste vi lägga till att mer än 1 miljarder datorer , med lämpliga konfigurationer, fungerar med Windows 10 idag. Dessa är många olika kombinationer, så kompatibilitetsproblem uppstår inte då och då.

Men när det kommer till att arbeta med vårt team handlar det inte bara om att hantera Windows, utan alla applikationer vi installerar. I de flesta fall gör de också ändringar i systemet för att anpassa och förbättra dess prestanda. Om vi ​​lägger till allt detta tillsammans med buggar, till exempel i uppdateringar som Microsoft skickar det själv kan Windows misslyckas mer än vi skulle vilja. Det finns flera åtgärder vi kan vidta när Windows börjar få problem och kraschar, till exempel en hård återställning av systemet.

Det är den här funktionen vi hittar i inställningar applikation, nämligen under Uppdatering och säkerhet/återställning. Här har vi möjlighet att helt återställa Windows och alla dess applikationer, men att behålla våra personliga uppgifter. Det andra alternativet är att eliminera allt, en mer radikal, men ibland mer effektiv lösning. Det är därför vi kommer att prata med dig om några av anledningarna till varför vi kan besluta att vara värd för denna rörelse.

Windows 10 kraschar då och då

Ibland och plötsligt kanske vi märker det systemet fryser då och då och utan någon uppenbar anledning. Det kan finnas otaliga orsaker till detta, till att börja med felaktig uppdatering , inkompatibiliteter, drivrutinsfel etc. Att återställa Windows tar därför ibland mindre tid än att försöka fastställa orsaken till dessa blockeringar.

Systemet är för långsamt

En annan orsak till Windows-slitage kan vara långsam och tråkigt arbete, utan avbrott. Detta kan vara lika irriterande, speciellt om vi tillbringar många timmar framför datorn. Det är därför vi i slutändan definitivt kommer att uppskatta det när vi vidtar åtgärder för det vi talar om, även om det tar tid för oss.

Det finns ett virus som vi inte kan eliminera

Det kan också finnas ett obehagligt antagande om att vi har blivit offer. Ge sig på med någon typ skadlig programvara vad som påverkar systemet eller lagrad data. Det värsta är att ibland inte ens det bästa och modernaste antivirusprogrammet kan ta bort det, eller åtminstone kan vi inte göra det helt. Därför, om det behövs, kan en fullständig systemåterställning vara bäst. lösning av allt.

För förebyggande underhåll

Avslutningsvis kommer vi att berätta att det inte är nödvändigt för oss att ha någon katastrof. Återställ Windows … Vi kan ta detta till oss själva som en periodisk uppgift varannan månad för att alltid ha ett nytt Windows.

Relaterade artiklar

Back to top button