4 Kraschar i Windows när dina program inte uppdateras –

Allt detta tillsammans ger oss möjlighet att ha ett team till vårt förfogande med allt som behövs för det dagliga arbetet med en PC. Oavsett om det är på ett professionellt eller personligt plan, dessa appar vi har installerat går långt för att göra vårt liv lite enklare. Faktiskt, Windows 10 i sig när vi installerar det från början ger oss några av dessa verktyg för att komma igång så snart som möjligt. De är dock vanligtvis inte särskilt populära, åtminstone inte av majoriteten.

Det är därför de flesta användare föredrar att använda sina favoriter Win32 som de laddar ner från Internet och installerar på sina datorer. Men, precis som nästan allting, behöver dessa program vi pratar om, efter att vi har installerat dem, också lite underhåll. Det är sant att lite, men något från vår sida behövs verkligen, i synnerhet pratar vi om uppdateringar. Med det sagt vill vi verkligen berätta att det är bäst att lämna dessa Ansökningar alltid uppdaterad.

Dessutom behöver många människor att vi gör det själva, annars skulle vi inte kunna hitta några oväntade problem. Nedan kommer vi faktiskt att täcka några av de vanligaste så att du kan få en uppfattning om allt detta.

Säkerhetsfrågor

Om indikatorlinjen program vi arbetar dagligen, uppdaterar inte ordentligt, vilket är fallet med själva operativsystemet, vi kan ha säkerhetsproblem. Och poängen är att angripare kan dra nytta av de senaste sårbarheterna som finns i dem för att komma åt dem och deras data. Detta är exakt vad utvecklare av mjukvarulösningar fixar med uppdateringar.

Utfasade funktioner

När det gäller den funktionella aspekten av programmet, här kan vi också konstatera att vi inte har den senaste versionen Lanserar applikationer. Det vill säga mer avancerade funktioner som dess skapare tillhandahåller sina kunder, men som vi inte kan använda eftersom vi inte har uppdaterat.

Fel i programmet

Men det är inte allt, eftersom oförmågan att uppdatera några programvara. bekvämt sätt kan orsaka fel. Och faktum är att medan resten av de installerade komponenterna och programmen fortsätter sin utveckling, släpar de icke-uppgraderbara i vissa aspekter efter, vilket kan leda till fel vid normal drift.

Inkompatibilitet med vissa PC-komponenter

Till allt detta som vi har kommenterat till dig finns möjliga inkompatibiliteter som vi kan hitta utan att uppdatera. Och poängen är att hårdvaran Komponenter PC uppdateras korrekt med sina drivrutiner, och om programmet som använder dem inte gör det kan det upptäcka att det inte längre är kompatibelt. Detta är vad vi kan hitta med grafik systemet, Ljudsystem , diskettenheter eller Bluetooth-problem.

Relaterade artiklar

Back to top button