3M debuterar den första intraoralskannern baserat på surfplatta: 3M Mobile True …

Mobila surfplattor har fått en allt viktigare roll inom flera kompetensområden, allt från flygplans cockpit till skrivbordet för lärare och operationssalen. Nu får vi veta att 3M har introducerat något som kallas 3M Mobile True Definition Scanner, en surfplattbaserad intraoral skanner.

3m-mobil-intraoral-skanner-jpg-skala-stor

Detta är en tablettbaserad lösning som passar i användarens hand och används för intraoral skanning. Detta är en enhet med en kompakt och ergonomisk design som liknar de uppladdningsbara skiffer som patienter och kliniker använder dagligen. Det låter läkare flytta mellan operationssalen utan att behöva strömkablar eller vagnar. Flexibla monteringsalternativ hjälper till att minimera arbetsytan.

Patienten kan se sin orala anatomi och de förändringar som operationerna och andra procedurer kommer att utöva. Installationen är väldigt enkel och användarna kan packa upp och skanna på mindre än en halvtimme tack vare 3M Mobile True Definition Scanner. Produkten fungerar på batteri och kan lätt bäras runt. Restaureringarna från skanningar är korrekta, med en passningsgrad på 99,7%.

Produkten beskrivs här.

Relaterade artiklar

Back to top button