3D-kamera och nytt panoramaobjektiv för Galaxy S IV?

Note: We hope you enjoy reading this article: 3D-kamera och nytt panoramaobjektiv för Galaxy S IV?

Dagar fulla av hypoteser (och förnekelser) väntar oss inför den ödesdigra 14 mars då Galaxy S IV kommer att presenteras, men mitt i så många hypoteser talar vi nu om något kanske minimalt mer konkret än vanligt. Faktum är att förra veckan accepterade USA:s patent- och varumärkesmyndighet en begäran från Samsung om patent angående 3D-funktionalitet (som videoinspelning) för (troligen) Galaxy S IV-kameran. Logotypen ovan ska vara den officiellt valt av företaget, och faktiskt har inbjudan till eventet den 14 mars en “4” i 3D, jämfört med resten av innehållet som är platt. Naturligtvis är det lite “dåligt som bevis och faktiskt för tillfället överger vi inte en god dos av hälsosam skepsis.

Ett annat patent från förra veckan uppmärksammar dock återigen den fotografiska avdelningen på Galaxy S IV, även om det i det här fallet inte är specificerat vilken typ av enhet vi syftar på, så det kan mycket väl vara något som ska användas normalt digital kameror.

Samsung har verkligen arbetat på ett objektiv för att skapa panoramabilder, som kan minska bländning och fenomen av spöken, samtidigt som bildkvaliteten förbättras. Återigen: det kanske inte är GS IV, men nu siktar allt på Samsungs nya flaggskeppsmodell. Åtminstone till nästa torsdag.

Relaterade artiklar

Back to top button