390 pund: blir detta priset på Carphone Warehouse Nexus 4?

Du har antagligen lärt dig att känna igen blå skärmar som de ovan eftersom det verkligen inte är första gången vi visar dem för dig: de hänvisar till Carphone Warehouse-inventeringar och den som visas är Nexus 4 som vi precis pratade om. Du kommer dock att märka den viktigaste detaljen nedan, nämligen pris utan avtal: £ 389,95, motsvarande cirka 483 € till den aktuella växelkursen.

Det säger sig självt att vi inte kan ta skärmen på en anonym dator för 100 % tillförlitlig, men om priset bekräftas bör det inte vara ett dåligt drag att översätta det till euro, eftersom det ofta inte finns några betydande skillnader mellan vår marknad och den engelska ett.

Detta skulle placera Nexus 4 i en högre prisklass än vad man först antog, vilket ville ha det 399 USD, och det skulle verkligen inte vara särskilt välkomna nyheter. Vi upprepar dock att dessa inte är officiella siffror, så ta dem inte för nominellt värde.

På sidlinjen påpekar vi dock också närvaron av vit färgför närvarande inte går att förbeställa på sajten.

Cirka 483 € (vilket lätt kan fluktuera upp till maximalt 499) för en icke-expanderbar smartphone på 8 GB är verkligen en viktig siffra, delvis mildrad av de andra specifikationerna, alla av högsta nivå; vad skulle dock förändras om detta var 16GB-modellen? När allt kommer omkring, i skärmdumpen ovan nämns inget om dimensioner. Skulle ditt omdöme förändras?

Relaterade artiklar

Back to top button