3 videoteasers för Xiaomi Mi MIX 2S: ansiktsupplåsning och automatisk scenigenkänning och Pacific Rim

Note: We hope you enjoy reading this article: 3 videoteasers för Xiaomi Mi MIX 2S: ansiktsupplåsning och automatisk scenigenkänning och Pacific Rim

Xiaomi har släppt två korta teaservideor för den kommande Mi MIX 2S, som fokuserar särskilt på två aspekter relaterade till kameran. Å ena sidan har vi det lås upp med ansiktsigenkänningsom Xiaomi föreslår är mycket pålitlig (uppenbarligen), å andra sidan har vi automatisk igenkänning av den inramade scenen från kameran. I båda fallen hör vi parollens hand “artificiell intelligens“, som ingen längre vill ge upp.

Båda videorna delar ett gemensamt mönster: att använda kända målningar för att uttrycka det koncept de vill förmedla, och vi måste erkänna att det inte är en dålig idé; åtminstone original!

Trots att presentationen kommer att hållas samma dag som P20 och P20 Pro, eller 27 mars, kommer Mi MIX 2 att vara en helt annan smartphone. Om du missade de tidigare avsnitten är det här en modell som kommer att försöka maximera … maximalt utrymmet för skärmen, en skrymmande 6 tum i 18:9 utan hackunder vilken vi bör finna Snapdragon 8458 GB RAM, upp till 256 GB lagringsutrymme och en dubbel bakre kameraförutom den induktiva laddningen av ett batteri som skulle ha en kapacitet på cirka 3 500 mAh.

Tyvärr finns inte de två videorna i fråga på klassiska YouTube, men du måste gå och se dem på det kinesiska sociala nätverket Weibo: här ansiktslåset och här igenkännandet av scenerna.

Uppdatering

Snabb uppdatering för att rapportera en tredje teaser med Pacific Rim Uprising-tema. Det är inte särskilt indikativt för smarttelefonens specifikationer, men det är Pacific Rim – mer måste läggas till. Liten bonus: YouTube-videon med en av de två teasers vi pratade om tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button