3 tips om hur du använder utslitna kort utan att lägga ut kortleken –

Vissa människor är beroende av spel som YuGiOh eller Magic the Gathering, som använder utbyteskort inbäddade i leken. Vanligtvis kommer den kortlek en spelare har att tävla med sin motståndares kortlek, där varje kort i kortleken avgör om en spelare vinner eller förlorar baserat på deras makt över den andra. Om du gillar kortspel som detta, så har du förmodligen redan utslitna kort som du fortfarande vill använda för att lägga till värde och styrka till din kortlek. Den här artikeln listar några av sätten du kan använda utslitna kort utan att lämna några rester i din kortlek.

Använd ärmar

En av de viktigaste sakerna du kan göra för att kunna använda dina utslitna kort utan att markera din kortlek är att använda ärmar. Samlarkortsentusiasterna bakom customcardsleeves.com inbjuder dig att skräddarsy dessa ärmar efter dina önskemål eftersom det kan förbättra din spelstil. När dina samlarkort ligger i dina ärmar, plockar du inte upp dem med bara händerna. Tänk på att din hud tenderar att släppa ut olja och fukt, vilket så småningom kan smutsa ner kortlekens kort. Av denna anledning bör dina samlarkort åtminstone vara i din ärm från det ögonblick du köper dem. Detta kommer att vara det första lagret av skydd för dina handelskort.

När du har sett till att vart och ett av dina kort sitter tätt på ärmarna är nästa sak du kan göra att köpa styvare, tjockare ärmar. På så sätt kommer dina utslitna kort att kännas precis som andra kort i din kortlek. Faktum är att resten av korten i din kortlek inte slits ut lätt, eftersom de tjockare ärmarna inte tillåter dem att böjas lika mycket, även om du använder dem ofta.

Skaffa ett anständigt däck

En annan sak du kan göra för att använda dina utslitna kort utan att synas för mycket i din kortlek är att skaffa en anständig kortlekslåda. Detta kommer att visa sig vara användbart, speciellt om du gillar att resa för att delta i turneringar och spel, och en bra kortlek ser till att alla dina kort är intakta, vilket innebär att chanserna att förlora ett kort i din kortlek är små.

När du väljer en däcklåda, välj en som är gjord av ett styvt material eftersom de oftast är mer hållbara, vilket gör att de håller längre. Du bör också välja en som har ett lock som kan stängas säkert så att dina kort inte hamnar i din väska senare. Även om dessa förvaringslådor kan bli lite dyra, kan du vara säker på att du bara behöver ett par anständiga däcklådor.

Investera i en kortpärm

Slutligen kan du också köpa en bindning som kommer att hålla dina kort platta snarare än böjda. När du förvarar slitna kort i en mapp tenderar de att vara platta, precis som resten av korten i din kortlek. Detta betyder att de är subtila när du använder dem i ditt däck. På så sätt kommer din motståndare inte att kunna förutsäga ditt nästa drag eller när du kommer att använda dem. Det fina med att använda en bokbindare är att du skyddar flera av dina kort samtidigt, snarare än att skydda dem individuellt. Det är dock bäst att förvara korten i ett kuvert, även om du förvarar dem i en pärm.

Korrekt förvaring av kortet

Oavsett vilken typ av skydd du bestämmer dig för att implementera, se till att du sparar resten av dina kort senare genom att spara dem ordentligt. Förvara dem på en sval, mörk och torr plats om möjligt. Således är luftfuktigheten i miljön inte för hög. Kom ihåg att hög luftfuktighet i efterhand kan skada dina kort eftersom kartongen så småningom kommer att absorbera vatten från luften, vilket gör att kanterna på kortet böjs.

spelet över

Så att du kan använda utslitna kort utan att bli lätt upptäckta i din kortlek, kan du lägga dina kort i en dedikerad hylsa eller få en anständig kortlekslåda. Du kan också köpa en bindning för att hålla dina kort platta så att slitna kort knappt syns när de blandas med andra som fortfarande är i perfekt skick. Tänk bara på att innan dina handelskort slits, ta dig tid att förvara dem på lämpligt sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button