3 minuters officiell video på Galaxy S9 är den största gåvan som kunde ha kommit på tröskeln till presentationen

Note: We hope you enjoy reading this article: 3 minuters officiell video på Galaxy S9 är den största gåvan som kunde ha kommit på tröskeln till presentationen

Det är några timmar kvar till den officiella presentationen av Galaxy S9, vilket kommer att ske Söndag 25 februari kl 18.00, men uppenbarligen missade Samsung av misstag en video som inte borde ha läckt i förväg. Publicerad på företagets officiella YouTube-kanal, återkallad omedelbart och lika lätt att ladda ner och ladda om någon annanstans av tredje part, den aktuella videon är drygt tre minuter lång och illustrerar många av de framträdande dragen i företagets nya topp-av-the- utbud av produkter.

Detta är inte en klassisk reklam, utan snarare en video designad för företagvilket faktiskt illustrerar affärskvaliteterna hos S9. Knox 3.1för dataskydd, den nya Samsung DeXvilket gör smartphonen till lite av en PC och lite av en pekplatta för att flytta runt skrivbordsgränssnittet, funktionen Bixby Live Translationsom liksom Google Translate kan översätta i realtid vad kameran bildar, “anlag” för förstärkt verklighet, appparningsom parar ihop två appar och startar dem i flera fönster genom att trycka på en enda ikon, och naturligtvis personligt områdeför att skilja affärsdata från privata data.

Och så har vi en hel mängd mer universella funktioner, somogenomtränglighetbiometrisk autentisering med irisskanner eller fingeravtrycksläsareoch på utvalda marknader kommer det att finnas en Enterprise Edition av S9. Det finns inga exakta detaljer om gränssnitt eller kamera, som är mer i centrum för användarupplevelsen, men vi upprepade omedelbart att detta är en video designad för företag och inte för konsumenter. För de mer “kommersiella” detaljerna måste du vänta på den officiella presentationen, från vilken vi nu verkligen är åtskilda med några timmar, och på sidan av vilken vår också kommer att anlända hands-on av Galaxy S9 och S9+.

Relaterade artiklar

Back to top button