3 Italien: förhandsgranskning av erbjudandena för köp av Razer Phone i omgångar, från 22 € per månad

Note: We hope you enjoy reading this article: 3 Italien: förhandsgranskning av erbjudandena för köp av Razer Phone i omgångar, från 22 € per månad

Razer telefon landade på italiensk mark i december förra året, tack vare de avtal som gjordes med operatören 3 Italia, som säljer den i exklusiv. Efter de första erbjudandena, låt oss gå från 26 februari Nya erbjudanden kommer för avbetalningsköp av enheten. Här är förhandsvisningsinformationen, ännu inte bekräftad av 3 Italia.

  • All-in Prime: till en kostnad av 22 € per månad (15 € för smartphonen, 7 € för erbjudandet), med ett förskott på 129 € och en sista delbetalning på 100 €. Betalningssätt: kreditkort.
  • All-in Master: till en kostnad av 25 € per månad (10 € för smartphonen, 7 € för erbjudandet), med ett förskott på 69 € och en sista delbetalning på 100 €. Betalningssätt: kreditkort.

Det kommer vara en 30 månaders obligation för erbjudandet, förutom en aktiveringsavgift på 3 € (istället för 9 €) för nya kunder som utför nummerportabilitet. För befintliga kunder blir aktiveringskostnaden 39 €.

De kommer också att inkludera4G-alternativgratis fram till 31 juli 2018, den Blått kort av Grande Cinema 3 och alternativet Giga Bank.

Relaterade artiklar

Back to top button