3 Italia: här är de nya prislistorna för köp i omgångar av Honor 9 Premium och 6A Pro med ALL-IN och Play 25

Note: We hope you enjoy reading this article: 3 Italia: här är de nya prislistorna för köp i omgångar av Honor 9 Premium och 6A Pro med ALL-IN och Play 25

Från och med idag har 3 Italia uppdaterat priser och delbetalning på Honor 9 Premium Och 6A Prokombinerat med erbjudandena i serien ALL-IN Och Spela. Låt oss gå igenom alla detaljer.

När det gäller erbjudandena ALL-INa aktiveringsavgift av: 3 € (istället för 52 €, vid en vistelse på minst 30 månader) för nya kunder som utför portabiliteten av sitt nummer; € 9 (istället för € 58, vid en vistelse på minst 30 månader) för nya kunder som skapar ett nytt nummer; 39 € (istället för 88 €, vid en vistelse på minst 30 månader) för befintliga kunder.

För erbjudanden Spela 25 de aktiveringsavgift är lika med €9 för nya kunder, €0 för de som har erbjudanden med betalningsmetoder och €39 för alla andra användare. Dessutom ingår erbjudandena Grande Cinema blått kort 3 Och 6 månader med Apple Musicmedan endast med ALL-IN-erbjudanden ingår också alternativet Giga Bank.

Relaterade artiklar

Back to top button