200 000 $ kryptolotteri från det amerikanska snabbmatsföretaget Chipotle

Har du hört talas om Chipotle-kryptolotteriet? Om du undrar över detaljerna om lotteriet har vi täckt alla frågor i den här artikeln. Det amerikanska snabbmatsföretaget Chipotle har lanserat en utlottning som kryptoinvesterare och många andra kan delta i. För att delta i dragningen behöver du bara spela ett onlinespel genom att klicka på denna länk.

Totalt 200 000 $ i kryptobelöningar delas ut till alla som spelar detta spel.

Vad är Chipotles kryptolotteri och hur deltar man?

Resultaten av Chipotles kryptolotteri tillkännages på måndag. Användare kan spela “Buy the Dip” och “Eat the Dip” fram till den 31 juli för att få belöningar.

Chris Brandy, CMO för Chipotle, sa i ett uttalande:

“Vi vill bygga nästa generation av Chipotle-fandom genom att ansluta till Web3-communityt”, sa han.

Som en del av National Burrito Day-kampanjen i april 2021 gav företaget bort 100 000 $ Bitcoin i gåva. I juni meddelade Chipotle att de kommer att börja acceptera 98 kryptovalutor som betalningsmetoder genom Flexa, en digital betaltjänst på nästan 3 000 av dess restauranger i USA.

Vad är Chipotles kryptolotteri och hur deltar man?

När branschen fortsätter att utvecklas, samlades viktiga snabbmatsföretag som Burger King och Robinhood i november 2021 för att erbjuda liknande kryptobetalningsmetoder till användare. För att hedra sitt 31-årsjubileum har McDonald’s lanserat en kampanj där användare kan tjäna 188 icke-inlösbara tokens. Efteråt gjorde många USA-baserade företag ett snabbt intåg i det metaversala universum, särskilt Starbucks.

Hur spelar man Chipotle Buy the Dip-spelet?

För att delta i Chipotle-kryptotlottningarna måste användare först logga in på sitt Chipotle Rewards-konto. Efteråt kan spelare komma åt spelet online mellan 10:00 och 18:00 Pacific Time (mellan 20:00 och 04:00 turkisk tid) varje dag från 25 juli till 31 juli. Användare måste köpa Buy the Dip eller följa dessa steg för att ha en chans att tjäna krypto genom att spela spelet:

Spelare måste logga in på sitt Chipotle Rewards-konto eller skapa ett nytt Chipotle Rewards-konto efter att ha klickat på “Play Buy the Dip” på spelets webbplats. Spelare måste välja “Spela nu” efter att ha tittat på skärmen “Hur man spelar” som ger instruktioner för Köp Dip-spelet. Under spelets gång måste spelare klicka på “Start” för att flytta fram kryptovalutans linjediagram. För att vara berättigad till gratis kryptovaluta, 1 cent guacamole och 1 syntetisk queso blanco, måste spelare klicka på “Buy the Dip” i nästa steg .Efter att ha vunnit ett pris har spelare 15 sekunder på sig att pröva lyckan en gång till. Om spelare inte vinner ett pris första gången kan de klicka på knappen “Försök igen” för en ny chans.En annan spelregel är; Alla spelare har totalt tre chanser att vinna priser.

Vad är Chipotles kryptolotteri och hur deltar man?

Chipotle Köp Dip-funktionen fungerar inte problem och lösning

Om du inte kan komma åt sidan kan det bero på att för många försöker logga in på sidan samtidigt och den är blockerad på grund av detta. Om du inte kan komma åt sidan efter att ha väntat 5-10 minuter, försök att logga in i en annan webbläsare eller använd en VPN.

Chipotle belöningar

Från och med nu till och med lördagen den 30 juli, från 10:00 till 18:00 PT (20:00 till 04:00 PT, kommer Chipotle att belöna följande:

$10,000 Bitcoin (BTC)Fem spelare får $2000 per dag$5,000 Ethereum (ETH)fem spelare får $1000 dagligen på Solana (SOL) $1250 per dagFem spelare får $250 per dag $3000 per dag (AVAX)20 spelare dagligen Får $0000 i Dogecoin0000 USD per dag ) per dag 20 spelare får $150 varje dag

Vad är Chipotles kryptolotteri och hur deltar man?

Företaget kommer att dela ut följande gåvor från 10:00 till 18:00 på National Avocado Day, söndagen den 31 juli:

$35.000 Bitcoin (BTC)Fem spelare får $5.000 var och en spelare $10.000$5.000 i Ethereum (ETH)Fem spelare får $1.000 vardera på Solana $12.500 (SOL)25 spelare får $500 vardera $11.250 Dogg,$1 spelare får DOGE)75 spelare får $150 vardera

Vad är Chipotles kryptolotteri och hur deltar man?

Hur hjälper Metaverse livsmedelsindustrin?

Som ett resultat av nedgångarna på kryptovalutamarknaden började många konsumenter köpa Bitcoin när priset på kryptor sjönk. Chipotle sa att belöningarna kommer att delas ut enligt växelkursen på dagen för utmärkelsen, inte i slutet av kampanjen.

Vi hoppas att du gillade den här nyheten om Chipotles kryptolotteri. Om du gillar det kanske du också vill kolla in att Barclays köper en andel i kryptovalutaföretaget Copper.

Relaterade artiklar

Back to top button