20 videoturer för att lära dig mer om Super Nintendo World Park –

Ta en promenad genom Nintendo Park i Tokyo.

För närvarande kan 2020 och 202 definieras som år då det hände mycket saker och få riktigt bra. Ändå måste vi vara optimistiska, och trots att alla våra planer under de åren frystes på obestämd tid, finns det alltid ett sätt att kompensera en så märklig situation lite.

En av händelserna 2021, åtminstone för fans av videospelvärlden, skulle vara invigningen av Nintendos nöjespark skapad med Universal i Tokyo. Det var planerat att öppna deras stånd i februari i år, men det blir det inte. Så, för att inte bli kvar med lusten att besöka den, om du var en av de lyckliga som hade råd att besöka en japansk stad, här är en serie videor (totalt 21) som låter dig ta reda på det mer detaljerat vad som väntar på dig i denna voljär.

Videor har spelats in och laddats upp Channel Universal Parks New Toda och. Dessa rutinerade innehållsskapare har följt med en liten grupp journalister som nyligen hade möjlighet att besöka honom.

Super Nintendo World, shopping

Tillkalla Koopa i Mario Kart

Yoshis äventyr

Runt Super Nintendo World Park

Bowser Jr.s skugga

Persikokola och svampgrädde popcorn

Yoshi Snacks

Utmana Koop och Mario Kart utan förstärkt verklighet

Fabriks 1 upp

Ta en promenad genom Kinopio Café.

Musikaliska block Mario

Super Mario Secret sånger

Power Up armband

Nedan Super Nintendo World

Letar efter hemligheter

Super Nintendo World Minispel

Marios karriär och Yoshis äventyr

En annan utsikt över parken

I dessa tjugo videor kan du se många hörn och sevärdheter att när det öppnar för allmänheten kan de besökas. Förutom attraktioner eller butiker kan du hitta restauranger som är inredda med dessa signaturelement från Super Mario-sagan.

Dock, parken är mindre än du kan föreställa dig För det första. På så sätt behöver du inte sätta för höga förväntningar, för då blir frustrationsnivån högre. Men vi tror att detta inte heller kommer att vara det viktigaste, i slutändan är miljön slående, musiken som låter när du passerar genom varje hörn av den, när du interagerar med vissa element eller ser de karaktärer och fiender som kommer att föra med sig du så mycket minnen. olika Super Mario-spel.

Dessutom, även som en kort rundtur (kritik som redan har uttryckts av de som deltog eller såg den genom videon), är det närmast det faktum att vi för tillfället går uppleva en upplevelse så nära själva videospelet … Även om du inte kan resa ännu, kommer du alltid att ha ett Lego Super Mario-set.

Relaterade artiklar

Back to top button