16GB OnePlus 2 intresserar inte användare, och OnePlus drar tillbaka den från vissa marknader

Note: We hope you enjoy reading this article: 16GB OnePlus 2 intresserar inte användare, och OnePlus drar tillbaka den från vissa marknader

Ett “litet” företag som OnePlus måste vara noga med att inte ha för mycket osålt i lager, och för att göra det måste man kontinuerligt variera mängden producerade enheter och lyssna på marknaden: USA och Europa är tydligen inte intresserade av OnePlus 2 16GBoch så beslutade företaget att dra tillbaka den från dessa marknader.

Bekräftelse lämnades av densamma OnePlus till kollegor TechRadar:

Enligt feedback har vi sett ett mycket större intresse för 64GB-versionen av OnePlus 2 i Nordamerika och Europa, så vi har tagit bort 16GB-versionen från dessa butikssidor från och med denna vecka.

Enligt feedbacken har vi i Nordamerika och Europa sett ett ökat intresse för 64 GB-versionen av OnePlus 2, och därför har vi tagit bort 16 GB-versionen från butikssidorna från och med den här veckan.

LÄS ÄVEN: Ett riktmärke föreslår en ny 4,6-tums OnePlus-smarttelefon

De 16GB modell den kommer att fortsätta att produceras, men kommer bara att säljas i vissa länder där efterfrågan är starkare, som Indien. Om 399 € för 64 GB-modellen var för mycket, OnePlus råder att satsa på Xbilligare än 130 €, men (uppenbarligen) inte lika kraftfull.

Relaterade artiklar

Back to top button