15 bästa mobiltelefoner för att fira alla hjärtans dag 2021 –

Bland allt vi kan ge bort den 14 februari är mobiltelefoner ett intressant och användbart alternativ. Det är svårt att inte hitta en gåva som ger oss så många möjligheter, speciellt om vi hittar bästa mobilen för alla hjärtans dag utan att lämna hela budgeten. Det är därför vi kommer att visa dig ett urval av mycket väl förberedda smartphones.

Vi vet att alla inte är ute efter samma sak på mobilen och därför presenterar vi lite dyrare och något billigare alternativ och förklarar även att de är bäst i varje enhet eller varför de sticker ut. Med allt detta i åtanke kommer du att hitta en present till detta datum. Tänk på att den 14:e är precis runt hörnet, och om vi spenderar för mycket tid kanske hon inte hinner i tid.

Innehåll [show]

 • Samsung Galaxy S20 FE – en kär mobiltelefon
 • Poco F2 Pro, ren kraft
 • OnePlus 8T, vacker inifrån och ut
 • Xiaomi Mi 10T, kungen av valuta för pengarna
 • Realme X50 Pro, en gåva som kommer att överraska
 • OPPO Hitta X2 Neo Round
 • Motorola Edge, en modell som överraskar
 • LG Velvet 5G, alternativ
 • Realme X3 SuperZoom-mobil för fotografering
 • Samsung Galaxy A71, en mycket komplett smartphone
 • Motorola Moto G 5G Plus är fantastisk från början till slut
 • Samsung Galaxy A51, lika delar anslutning och kraft
 • TCL 10 Pro, det finns överraskningar på omslaget
 • Min 10T Lite, billigt och rekommenderat alternativ
 • Samsung Galaxy M51 – en mobiltelefon med ett gigantiskt batteri

Samsung Galaxy S20 FE – en kär mobiltelefon

För den som önskar maximal effekt i en smartphone Med en fantastisk design är Samsung Galaxy S20 FE den perfekta presenten. Med alternativ som kombinerar 4G- och 5G-teknik och en fantastisk 6,5-tums Amoled-skärm. En mobiltelefon som aldrig kommer att lämna oss liggande och som kan flytta allt, även de mest krävande spelen för tillfället. Allt detta med en trippel telefotokamera med ett ultravidvinkelobjektiv för otroliga bilder, också från 570 €.

Poco F2 Pro, ren kraft

En annan smartphone som släpar efter i kapacitet är Poco F2 Pro, en av bästa presenterna till alla hjärtans dag för Snapdragon 865-processorn samt 128GB och 256GB lagringsalternativ, så det finns inga lagringsproblem. Den innehåller också 5G-teknik och ett 4 700 mAh superbatteri som kommer att leverera problemfritt i slutet av dagen och lägga till 30W snabbladdning. Allt detta för cirka 465 euro, vilket är svårt att konkurrera med, vilket inte får oss att ångra det.

OnePlus 8T, vacker inifrån och ut

OnePlus erbjuder oss den maximala effekten i den här terminalen till ett riktigt lågt pris, och lämnar den på 576 euro, med hänsyn till det faktum att den har en Snapdragon 865. En av nyckelpunkterna är dess snabbladdning Warp Charge Detta gör att vi med sin 65W effekt kan ladda helt på bara 45 minuter. Den har även en stor 6,55-tums Amoled-skärm och en design som många kommer att avundas. Det finns ytterligare ett argument för programvaran eftersom den integrerar OxygenOS som erbjuder mycket snabb och smidig drift.

Xiaomi Mi 10T, kungen av valuta för pengarna

Än en gång har Xiaomi lyckats, det erbjuder oss perfekt mobil för distribution med allt du behöver utan mycket höga kostnader. Mi 10T, som kostar mindre än € 400, har allt det bästa för julen som 5G, ett 5 000 mAh batteri som räcker hela dagen och en mobiltelefon med en kraftfull Snapdragon 865-processor. 64 MP kameror och 20 MP selfies är mer en källa till glädje för dem som tar emot dem.

Realme X50 Pro, en gåva som kommer att överraska

Du kanske redan är bekant med varumärket Realme, som strävar efter tronen tack vare dess värde för pengarna och som med Realme X50 Pro erbjuder oss en av bästa telefoner för Alla hjärtans dag dag … Denna terminal innehåller redan Android 11 tillsammans med Realme UI 2.0, och erbjuder oss lättviktsmjukvara som är enkel att använda och komplett på samma gång. Den har 64 MP-kameror, ett vidvinkelobjektiv och ett teleobjektiv för att fånga avlägsna motiv, men du kommer också att älska den främre 32 MP-kameran. Och allt detta för mindre än 400 euro, precis som sin konkurrent Xiaomi.

OPPO Hitta X2 Neo Round

Om vi ​​vill ha en premiummobil under utveckling och funktioner har OPPO allt vi behöver i Neo. Dess imponerande 6,5 tums böjd Amoled-skärm det är ett nöje i vardagen. Vi kan njuta av det bästa innehållet och använda Snapdragon 765-processorn med 5G för vad vi vill. Dessutom saknar kamerorna inte en enda aspekt, eftersom de har 48 Mpx framför den bakre kameran och 32 Mpx i den främre kameran.

Motorola Edge, en modell som överraskar

En smartphone som gör succé med fokus på 4 500 mAh batteri detta i kombination med 6,67-tums Amoled-skärmen kommer att göra det möjligt för oss att nå slutet av arbetsdagen. Den integrerar också kameror för fotografering på speciella dagar som Alla hjärtans dag med 64 Mpx-objektiv och en 24 Mpx selfiekamera. Inuti mjukvaran finns Android som ger oss det bästa resultatet vi kan önska oss, men för bara 400 euro.

LG Velvet 5G, alternativ

En av modellerna som överraskade mig mest förra året är LG Velvet, en terminal redo för vad vi än kastar på den. Den drivs av en Snapdragon 675-processor och kommer med 6 + 128 GB till ett pris av 439 euro. Som du kan se är dess starka sida dess design, med en 6,8-tums POLED-skärm, en preferens för att titta på det bästa innehållet när som helst. Batteriet på 4 300 mAh är mycket välutrustat eftersom det erbjuder oss stor mångsidighet i detta Alla hjärtans dag present genom att integrera trådlös laddning och 25W snabbladdning.

Realme X3 SuperZoom-mobil för fotografering

Det är inte nödvändigt att spendera upp till 1000 euro för att hitta bra möjligheter inom fotografering, och om vi vill ge en present till Alla hjärtans dag med det i åtanke så har Realme X3 SuperZoom det. Dess 64 MP, 8 MP vidvinkel-, makro- och 60x teleobjektiv är bra alternativ. För priset av 319 euro kan vi få en mobiltelefon med en utmärkt selfie 32 Mpx.

Samsung Galaxy A71, en mycket komplett smartphone

Ett annat alternativ som vi måste tänka på för det lägre priset är Samsung med sin Galaxy A71. Mobiltelefon mer än tillräckligt för de flesta och där det inte finns något viktigt. Den har det ultimata inom anslutning, med ett 4 500 mAh batteri och en 6,7-tums skärm med välanvända ramar. Den har även en Snapdragon 730 som hjälper oss att spela, och 64 Mpx-kameror med högsta möjliga detalj. De är alla prissatta till 289 euro, vilket gör det till ett utmärkt val.

Motorola Moto G 5G Plus är fantastisk från början till slut

Denna modell är en av dem som kan skryta stor skärm, bra batteri och kommunikation utan några begränsa … Allt detta för cirka 280 euro, vilket gör det speciellt rekommenderat för dessa datum. Den kommer att passa allt vi behöver och kommer att lämna oss strandsatta på nolltid, eftersom 5 000 mAh tillsammans med Android 10 och Android 11 är väldigt nära – en fantastisk blandning.

Samsung Galaxy A51, lika delar anslutning och kraft

En av mobiltelefonerna designad för lång drifttid utan stora investeringar, med 5G-anslutning och Exynos 980-processor som lovar de bästa resultaten. Den har också ett 4 500 mAh batteri och en fyrkamera med stor mångsidighet för mindre än 360 euro.

TCL 10 Pro, det finns överraskningar på omslaget

Kanske många inte känner till denna modell, men alla det faktum att den hålls inne och ute gör att vi rekommenderar den … Den har en 6,4-tums Amoled-skärm, Snapdragon 675-processor och fotoutrustning som många skulle älska. Den erbjuder också utmärkt batteritid med 4 5000 mAh och 18W snabbladdning för endast 240 euro.

Min 10T Lite, billigt och rekommenderat alternativ

Det krävs inte för mycket pengar för att ge en mobiltelefon till Alla hjärtans dag. Vi har alternativ som denna Xiaomi Mi 10T Lite med en uppdaterad design som inkluderar en Snapdragon 750, ett stort 4 820 mAh batteri och alla nödvändiga 64 Mpx-kameror ingår. Allt detta för cirka 249 € – priset som gör att den sticker ut och gör den till ett utmärkt alternativ.

Samsung Galaxy M51 – en mobiltelefon med ett gigantiskt batteri

Galaxy M51:s monstruösa batteri är ett av de mest smartphones för alla hjärtans dag, vad mer kan vi rekommendera. Detta kommer att ge en autonomi som nästan ingen annan kan uppnå, eftersom det är 7 000 mAh inuti med 25W snabbladdning. Och allt detta utan att glömma den spelklassade Snapdragon 730G och Super Amoled-skärmen.

Relaterade artiklar

Back to top button