10 videoredigeringsappar för iPad –

Innehåll [show]

  • iMovie, Apples gratis inbyggda app
  • LumaFusion, redaktör för proffs
  • Klipp, snabb och rolig videoredigering
  • Sömmar, enkel och kraftfull redigering på din iPad
  • VN Video Editor, appen för alla användare
  • Videoshop – videoredigerare, redigera med professionella verktyg
  • Adobe Premiere Rush för video, Adobes val för iPad
  • Videoleap, en annan redaktör
  • Quik, GoPro videoredigerare
  • InShot, videoredigerare för Instagram

iMovie, Apples gratis inbyggda app

Om du har varit på Apple länge har du säkert hört talas om iMovie vid många tillfällen, Apples egen videoredigerare är ett fantastiskt alternativ för att starta videoredigering från din iPad då hela processen är väldigt intuitiv tack vare Multi- Beröringsgester. Det här är en app för nybörjare, men utan tvekan erbjuder den många möjligheter för alla kreatörer att skapa enkla men kreativa och engagerande videor.

Utvecklare: Apple

LumaFusion, redaktör för proffs

Om vi ​​nämnde att iMovie är perfekt för nybörjare och videor som inte kräver mycket komplexitet, är LumaFusion utan tvekan den mest kompletta iPad-videoredigeraren vi kan hitta. Motsvarar FinalCut på iPad, vilket innebär att det ger dig en enorm potential att vara kreativ och få saker gjorda. Detta är appen att välja på för de allra flesta videoredigerare när de måste arbeta med iPad, så vi tror att det inte finns någon större garanti än detta för att försäkra dig om att LumaFusion är den bästa videoredigeraren för iPad. …

Klipp, snabb och rolig videoredigering

Låt oss ta en annan proprietär version från Apple, i det här fallet pratar vi om Clips, en riktigt lättanvänd app som är perfekt för vertikal videoredigering. Med ett riktigt enkelt och intuitivt arbetsflöde kan du redigera dina Instagram- eller TikTok-videor från din egen iPad, med professionella redigeringsalternativ.

Utvecklare: Apple

Sömmar, enkel och kraftfull redigering på din iPad

Splice är en enkel men mycket kraftfull videoredigerare som låter dig enkelt skapa helt personliga videor med ett professionellt utseende. Den har alla funktioner för en skrivbordsvideoredigerare, men är optimerad för en bärbar enhet som iPad.

VN Video Editor, appen för alla användare

VN är en videoapp som syftar till att tillfredsställa alla typer av användare, både nybörjare och de som vill använda iPad som en vanlig eller vardaglig arbetsenhet. Alla kan effektivt skapa videor av hög kvalitet tack vare att de har ett interaktivt gränssnitt, imponerande effekter och väldigt kreativa mallar som är tillgängliga för skaparen så att han kan förverkliga alla sina idéer.

Videoshop – videoredigerare, redigera med professionella verktyg

Videoshop är en enkel videoredigerare som har många snabba redigeringsverktyg, filter och massor av effekter för att anpassa dina videor. Den har alla funktioner du kan be en videoredigerare som beskärning, musik, ljudeffekter, justering av hastigheten på olika klipp, titlar, voiceover … kort sagt, ett bra alternativ för att redigera alla dina videor från iPad. …

Adobe Premiere Rush för video, Adobes val för iPad

Naturligtvis måste adobe vara närvarande i denna kompilering, i det här fallet med Adobe Premiere Rush for video, ett program med vilket du kan spela in, redigera och publicera dina videor. Den är verkligen komplett eftersom den har verktygen som gör att du kan skapa videor som du gillar med ett professionellt utseende och ljud.

Videoleap, en annan redaktör

En app som riktar sig till både nybörjare och proffs är Videoleap. Denna videoredigerare tillhandahåller en riklig katalog med funktioner så att proffs kan dra nytta av de kraftfulla avancerade redigeringsfunktionerna, och videoredigeringsentusiaster kan ha roligt med att trimma och kombinera klipp på det mest intuitiva och bekväma sättet som möjligt.

Quik, GoPro videoredigerare

Ur händerna på GoPro kommer Quik, en videoredigerare tillägnad alla de klipp du spelar in med fantastiska GoPro, men som du kan använda på samma sätt om du inte har en actionkamera av det märket. Med Quik kan du skapa fantastiska videor på ett väldigt enkelt och intuitivt sätt, du behöver bara välja de bilder eller videor du vill använda i din redigering och låta Quik göra underverk.

InShot, videoredigerare för Instagram

Om du letar efter en videoredigerare för Instagram är InShot utan tvekan ett av de bästa alternativen du kan hitta i AppStore eftersom det har ett stort antal alternativ för att göra vertikal videoredigering enkel och funktioner som kommer att följa med. komma väl till pass. lämna din idealiska video för publicering på ett välkänt socialt nätverk.

Relaterade artiklar

Back to top button