10 dagars autonomi för Oukitel K6000 (om du använder den lite)

Note: We hope you enjoy reading this article: 10 dagars autonomi för Oukitel K6000 (om du använder den lite)

Låt oss lägga hammaren och borra åt sidan ett ögonblick, och låt oss prata om Oukitel K6000en ny smartphone från det kinesiska företaget med samma namn, som, som namnet vagt antyder, fokuserar påautonomimed en 6 000 mAh batteri.

Enligt Oukitel klarar K6000 att stå emot 10 dagar med en “energisparande” användning, som vi antar är begränsad till aviseringar och lite mer. Men det räcker inte, för om det lämnas kvar står fast vid den bör komma inom 40 dagar. Lyssnar istället MP3 du slutar efter bara 46 timmar, vilket är nästan ett par dagar i alla fall.

LÄS ÄVEN: Oukitel K4000: falltest

Det här är uppenbarligen rena “trosbekännelser”, som vi inte kan bekräfta på något sätt, men precis som vi inte kan berätta varför smartphone-teasern hänvisar till Mad Max (men låt oss föreställa oss att det är enkel reklam).

Å andra sidan, förutom att ha ett stort batteri, stöder smartphonen också snabbladdning (2 timmars samtal i 2G med 5 minuters laddning) och omvänd laddning: det vill säga, han kan ladda alla enheter som är anslutna till honom via USB-kabel, och trots allt, hur absurt det än kan tyckas, med ett så stort batteri borde han också ha råd med det.

Relaterade artiklar

Back to top button