10 bästa dolda spionappar för Android som inte går att upptäcka

Dessa är de bästa oupptäckbara spionapparna för att spåra textmeddelanden, samtal eller platsen för ditt måls telefon

Att spionera på någon kan vara ett brott om det går långt utöver att invadera deras integritet, men om det görs för att förbättra någon, då skulle det vara fördelaktigt för alla. Nuförtiden verkar alla tro att de är smartare än alla andra, men de är inte medvetna om att den andra personen också kan ha ett försprång över dem. Detta leder oss till spionappar som kan användas för att övervaka en annan persons smartphoneaktiviteter.

Vilka är de bästa spionapparna för att i hemlighet övervaka Android-telefoner?

Oavsett om det är ett barn vars föräldrar vill hålla reda på hans aktiviteter, eller någon firmas anställd vars chef vill veta om något känns fel med honom, i båda fallen är en dold spionapp värd att ladda ner. Här är de 10 bästa dolda spionapparna för Android som inte går att upptäcka:

iKeyMonitor

Pris: Free/ $16,99 per månad

Skärmdump av iKeyMonitor android spion app

Med en lång lista med funktioner skulle du få en fantastisk övervaknings- och spionupplevelse med iKeyMonitor. Den har nästan alla funktioner du behöver för att spåra en annan persons smartphoneaktiviteter. Den bästa funktionen med denna applikation måste vara dess förmåga att ladda upp ögonblicksbilder till ditt iKeyMonitor-konto som är tagna från den riktade smartphonen. Det enda felet som är förknippat med denna applikation är att spårning av sociala medier kan saknas för det mesta. Denna dolda spionapp är free för att ladda ner, och för att kunna använda de suveräna funktionerna måste du betala $29,16 per månad.

mSpy

Pris: Free provperiod/ Från $11,99 – $48,99 per månad

Detta måste vara den mest populära dolda spionapplikationen som finns just nu, eftersom den ger nästan alla aspekter av att spionera på någon via en mobiltelefon. Från att ladda ner videor från den riktade telefonen till att ställa in ett virtuellt staket med geofencing, den kan utföra nästan alla spårningsfunktioner smidigt. Min favoritfunktion måste vara att den gör det möjligt att blockera onödiga appar och webbplatser på den riktade enheten. Premiumpaketet på en månad kommer att kosta dig 48,99 USD per månad, vilket kan sänkas till 11,99 USD om du köper en årlig plan.

Spyiskt

Pris: 39,99 USD per månad

Skärmdump av Spyic Cell Phone Tracker-appen

När du använder en dold spionapp, tenderar de flesta att övervaka textmeddelanden från den riktade smartphoneanvändaren, vilket är en av de bästa funktionerna i Spyic som spårar mobiltelefoner nästan felfritt. Dess enkla och användarvänliga design är något som de flesta skulle uppskatta mycket. Funktionen som jag gillade mest måste vara dess förmåga att låta dig övervaka alla textmeddelanden utan krångel. Det enda problemet med den här appen är att det ibland kan vara svårt att ladda ner videor från den riktade telefonen. Den här appens grundläggande plan kommer att kosta dig $39,99 per månad.

uMobix

Pris: $11,99 per månad

uMobix kan vara nytt för Android-smarttelefonanvändare, men det har alla funktioner som en spionappsanvändare behöver. Funktionen som gör att detta sticker ut måste vara spårning av sökningar från inkognitofliken på den riktade telefonen. Även om uppdateringarna från sociala medier kanske inte är konsekventa, skulle den övergripande upplevelsen kompensera för det. Hela ettårsplanen kostar $11,66 per månad.

TheWiSpy

Pris: Börjar från $8,33

När det gäller dolda spionappar för icke-rootade enheter finns det inget bättre alternativ än TheWiSpy. Med alternativ som att komma åt multimediafiler från den riktade telefonen till nyckelordsvarningen, har denna spionapplikation allt en förälder behöver för att hålla ett öga på sina barn. Den funktion som jag gillade mest beror på dess förmåga att låta dig se samtalsloggar och aktiviteter på sociala medier på distans. Det är också en av de mest prisvärda spionapparna som finns just nu, med dess grundplan som kostar $8,33.

TheOneSpy

Pris: 6,25 USD per månad

Det är en av de bäst dolda spionapparna just nu för Android-smarttelefonanvändare som erbjuder de mest sofistikerade övervakningstjänsterna för både mobiltelefoner och datorer. Du kan övervaka chattloggarna för sociala medier och kan även spela in samtal som görs på den riktade telefonen. Funktionen som jag gillade särskilt var att den låter dig se livekameraströmning och lyssna på omgivande ljud från smartphonen du övervakar. Det finns två olika planer som du kan prova, XLite-versionen kostar $6,25 per månad och premiumversionen kostar $13,7 per månad.

Hoverwatch

Pris: $12,49 per månad för 1 års prenumeration

Detta är en av de bästa intressanta spionapplikationerna för personer som föredrar skärmdumpsbaserad övervakning. Det går inte en enda dag utan att någon av oss tar en skärmdump av någonting. Den här appen samlar inte ögonblicksbilderna tagna av den riktade användaren på sin smartphone, men appen tar ögonblicksbilder själv baserat på dina önskemål då och då för att övervaka den användarens aktivitet. Det bästa med den här applikationen är att, till skillnad från andra dolda spionappar, dess inställningar är ganska flexibla och kan enkelt ändras. Annat än detta är den enda nackdelen att det inte finns många funktioner som du kan välja särskilt. Det finns tre olika planer tillgängliga för denna applikation, där den professionella kostar $12,99 per månad.

Cocospy

Pris: 99,99 USD för ett år

Medan du med många olika spionappar måste gå igenom den långa processen att ställa in dem, men inte med den här. Cocospy är en av de enklaste dolda spionapparna att installera och konfigurera på en Android-smarttelefon. Denna speciella funktion är den som jag verkligen uppskattade mest. Hela installationen och installationsprocessen tog cirka 2-3 minuter, främst på grund av den automatiska installationen. Appen kan utföra nästan samma funktioner som de andra spionapparna, och den kan till och med låta dig läsa de raderade meddelandena på den riktade smartphonen. Det är också en av de bästa apparna för föräldrakontroll.

FlexiSPY

Pris: Börjar från $29,95 per månad

Det är en av de appar som kan göra så mycket utan att ens behöva rota din Android-smarttelefon. Denna spionapp är älskad av många för sina avancerade funktioner. Från samtalsinspelning till att låta dig komma åt den riktade smartphonens kamera; den här appen kan göra vad som helst en person skulle vilja ha ut av en spionapp. Funktionen som stack ut för mig måste vara funktionen som låter dig meddela om det har skett ett SIM-kortsbyte i den riktade telefonen. Den enda nackdelen med den här appen kan vara dess extrema prissättning. Det finns 3 olika planer, där lite-planen kostar $29,95 per månad, premiumplanen kostar $68 per månad och extremplanen kostar $199 för 3 månader.

ClevGuard

Pris: Börjar från $8,32 per månad

Anses som en av de bästa dolda och oupptäckbara spionapparna för Android, ClevGuard är en som skulle utföra alla de saker som en spionapp måste göra. Med mer än 30 funktioner som att spela in samtal, ta skärmdumpar och till och med geofencing, är den här appen en som föräldrar kan lita på medan de håller ett öga på sitt barn. Funktionen som jag har gillat mest med den här appen är att den till och med kan låta dig läsa sociala mediers meddelanden från personen du spionerar på. Till skillnad från de flesta spionappar som är mycket dyra, är den här riktigt prisvärd. Dess plan “KidsGuard Pro” börjar från $8,32 per månad.

Med möjligheten att förbli dold i den riktade användarens telefon, är nästan varje app på den här listan effektiva när det gäller att övervaka någon. Med saker som blir mer sofistikerade dag för dag, skulle dolda spionappar också bli bättre.

Relaterade artiklar

Back to top button