1 000 OnePlus 3 officiellt till försäljning i Kina den 6 juni för 400 €, men det är inte det slutgiltiga priset

Note: We hope you enjoy reading this article: 1 000 OnePlus 3 officiellt till försäljning i Kina den 6 juni för 400 €, men det är inte det slutgiltiga priset

OnePlus lanserar ytterligare ett eget initiativ i Kina, ett av de som syftar till att släppa lös lite tam tam, med tanke på presentationen av OnePlus 3. Det senare är faktiskt satt till nästa 14 juni, men företaget kommer att hålla en flash försäljning nästa 6 juni, där de kommer att finnas tillgängliga 1 000 OnePlus 3 till priset av 2 999 yuan, cirka 400 €.

Det finns flera saker att förtydliga angående denna försäljning. För det första är det inte helt klart om det är det en begränsad upplaga: OnePlus säger att eftermarknadsservicen kommer att vara densamma, men anger inte om den här 6 juni-utgåvan på något sätt kommer att skilja sig från den sista, kanske med ett versionsnummer eller annan estetisk detalj som gör den mer exklusiv.

Förutom det, priset på 2 999 yuan är inte det sista, inte ens för de som ska delta i rean “i mörkret”. Ja, eftersom det verkliga priset för OnePlus 3 kommer att kommuniceras först den 14 juni, dagen för lanseringen: om detta visar sig vara högre än vad köparna betalade den 6 juni kommer de att kunna dra sig tillbaka eller bestämma om de ska betala skillnaden; om slutpriset är lägre återbetalas mellanskillnaden.

I alla fall kommer de smartphones som köptes den 6:e att vara skickas endast på dagen för den officiella presentationenså länge som köpare omedelbart accepterar vad det slutliga priset kommer att bli (de kommer att ha 7 arbetsdagar på sig att fortsätta med köpet eller dra tillbaka, efter lanseringen av OnePlus 3).

LÄS ÄVEN: 4 versioner för OnePlus 3?

Kort sagt, det är det vanliga OnePlus stil komplikation, där du först betalar, då kanske du delvis återbetalas, eller till och med måste du lägga till en skillnad (åtminstone kan du alltid ta ut). Vi skulle kunna anta att modellerna som säljs den 6:e inte alla är desamma när det gäller tekniska specifikationer, och därav pinwheel på priset: vissa kommer att kosta mer, andra mindre, och därför kommer en “justering” att vara nödvändig, men det kvarstår vår hypotes.

Vi gillar fortfarande att se siffran på 2 999 yuan som en pristaklitar på det faktum att OnePlus vill spela på häpnaden av en lansering till en mycket lägre siffra, vilket får förstagångsköpare att hoppa av glädje, liksom alla andra.

Relaterade artiklar

Back to top button